Рестайлінг фірмового магазину на проспекті Бажана

На початку травня завершився рестайлінг одного з найбільших шоу-румів BLEST в Києві, в ході робіт було повністю оновлено його інтер'єр. Даний магазин продовжив низку рестайлінг фірмових відділів та магазинів у Києві.

Процес рестайлінгу столичних шоу-румів BLEST розпочався ще в 2020 році. В рамках зміни інтер'єру, кожен магазин отримує свій унікальний і красивий дизайн, виконаний в єдиній стилістиці по всій мережі. Так в рамках рестайлінгу, магазин BLEST на проспекті Бажана отримав нове сучасне освітлення, колірна гамма стін виконана в корпоративних тонах, а сам інтер'єр доповнений настроєм і духом Італії.

Авторами дизайну інтер'єру магазину виступили фахівці власної дизайн-студії BLEST під керівництвом шеф-дизайнера Доменіко Ларато: «Ми прагнули створити затишну і домашню атмосферу, передати спокійний та творчий настрій. При розробці дизайну кожного нашого магазину ми думаємо про комфорт клієнта, про гармонійне поєднання наших меблів і сучасних інтер'єрів. Кожен наш магазин унікальний і, в той же час, виконаний в єдиному стилі з іншими. Кожен шоу-рум має умовні зони з різними варіантами оформлення стін, що допомагає нашим клієнтам не тільки підібрати потрібні меблі для свого помешкання, але і надихнутися ідеями, побаченими в наших фірмових відділах. За час своєї кар'єри я побував у багатьох країнах і містах, бачив фірмові магазини сотень різних брендом. І оцінюючи сьогодні результат перетворення шоу-румів BLEST в Києві, я можу з упевненістю сказати, що нам вдалося, багато в чому, перевершити інтер'єри шоу-румів багатьох європейських брендів. Насправді, в Європі нечасто побачиш магазини такого високого естетичного рівня, які є зараз у BLEST в Києві».
На даний момент, фірмовий магазин BLEST на проспекті Бажана – один з найбільших шоу-румів з найбільшобширною вітриною, в якій представлені кращі моделі лінійок BLEST і BLEST Individual.

Поділитися статтею: