Новинка модельного ряду - ліжко Славія Wood/Steel

Модельний ряд ліжок BLEST поповнився моделлю Славія, що має дві модифікації: Wood та Steel. Функціонально обидві модифікації цілком ідентичні: ліжка можуть бути з підйомними механізмами і тоді, у їх комплектації, будуть присутні місткі ніші для зберігання постільної білизни та неважких побутових речей. Ніша здатна витримувати навантаження до п’ятнадцяти кілограмів.

У варіанті без підйомного механізму, модель матиме високі декоративні опори і саме вони є головною дизайнерською особливістю моделі. Ліжко Славія Wood буде оздоблене дерев’яними опорами, що доступні для вибору у темному або світлому кольорі. Модифікація Славія Steel оснащується опорами зі сталі, що кріпляться до узголів’я та царг.

Дизайнерською особливістю ліжка, і що традиційно для моделей BLEST, це використання м'якого узголів'я. Це дуже зручно для людей, що люблять перед сном почитати книгу чи попрацювати за ноутбуком. М'яке узголів'я, за бажанням, може бути доповнене подушками-валиками, що матимуть металеву противагу на хлястиках для зручності використання та фіксації їх на узголів'ї.

Модель ліжка Славія – це сучасне осмислення італійського стилю у меблях. Ліжко гармонійно доповнить інтер’єр спальні, ставши центральним акцентом у просторі.

Поділитися статтею: