Ребрендинг торгових точок BLEST

    2020 рік у компанії BLEST проходить під знаком революції в дизайні. Новинки модельного ряду тепер істотно зовні відрізняються від м'яких меблів, виробленb[ в минулому десятилітті. А для нових моделей і інтер'єри магазинів повинні бути відповідними: барвистими, затишними, стильними, в дизайні яких застосовані всі сучасні тренди.

Почавши процес рестайлінгу своїх магазинів ще в кінці літа, компанією завершені ремонтні роботи в торговому центрі «АРАКС» - зроблений ребрендинг старої торгової точки і відкрита нова - фірмовий магазин з виробами преміальної лінійки BLEST Individual. 

Уже в оновленому форматі дизайну інтер'єру також працює фірмовий магазин BLEST на Проспекті Перемоги 3.

У торговому центрі «ДРІМ ТАУН 2» також завершено ребрендинг фірмового магазину. Тепер якісні українські меблі з італійським акцентом можна вибрати у вишуканому інтер'єрі оновленої торгової точки.

На цьому компанія BLEST не зупиняється і незабаром завершить оновлення стилю фірмових магазинів в торгових центрах «ДІАМАНТ» і «БУДИНОК МЕБЛІВ».

Запрошуємо Вас в фірмові магазини BLEST оцінити старання наших дизайнерів і їх ідейного натхненника маестро Доменіко Ларато! До речі, наші революційні новинки м'яких меблів вже Вас там чекають!

Поділитися статтею: