З Днем народження Blest


Дорогі колеги!

Вітаємо усіх нас з Днем народження BLEST, з 22 весною компанії!

Бажаємо усім нам миру, процвітання та благополуччя! Бажаємо кожен день отримувати задоволення від улюбленої справи, відчувати гордість за результати та ще більше приности комфорту та затишку у домівки наших клієнтів!

За свою історію компанія BLEST пройшла великий шлях від невеличкого виробництва до одного з основних брендів України. Цей шлях був складним, зі злетами та невдачами, з боротьбою та перемогами, з вірою в свої сили та свій продукт.

За 22 роки було розроблено сотні унікальних моделей, а в якій кількості домівок вони тішать своїх нових власників – важко навіть порахувати! Усі разом ми зробили Україну комфортнішою, затишнішою, щасливішою. За кордоном наші меблі знайомлять світ з українськими продуктами та українськими майстрами меблевої справи. В тому числі, завдяки нам, світ по новому відкриває для себе Україну. Це наш спільний вклад в розвиток рідної країни!

Сьогодні свято для кожного з нас. Сьогодні ще один привід подякувати один одному за сумлінну працю та зусилля в досягнені спільних цілей!

«Усіх нас зі святом!! Бажаю, щоб BLEST став для кожного місцем реалізації великих планів та точкою докладання творчих здібностей!!! Дякую, що наповнюєте атмосферу нашої компанії позитивною та креативною енергетикою!! Все буде BLEST!!!» © Сергій Олексійович Савченко, власник компанії BLEST

Поділитися статтею: