Радість для вихованців дитячого садочку «Капітошка» у Броварах

Компанією BLEST та її структурним підрозділом, виробництвом м’яких дитячих меблів BLEST Kids, було передано у дитячий садочок «Капітошка» у Броварах меблі та декор.

В середині лютого цього року у Броварах сталася трагедія: на дитячий садочок «Джерельце» впав гелікоптер. Для всієї країни ця подія стала шоком: в авіакатастрофі загинуло керівництво МВС, нажаль були і жертви серед вихованців та батьків дитячого садочку… 

Через кілька днів ми звернулися до адміністрації садочку з бажанням допомогти у відновленні роботи дитячого закладу. З’ясувалося, що сама будівля постраждала настільки, що про її швидке відновлення не може йти мови. А вихованці дошкільного закладу переведені в інші содочки. Найбільша кількість, біля ста дітей, перейшли до сусіднього дитячого садочку «Капітошка» і вже цьому закладу ми могли допомогти.


Після звернення до керівництва «Капітошки» ми отримали прохання відремонтувати частину пошкоджених меблів та зробити нові лавки для вихованців. Все це ми зробили та передали у «Капітошку» ще в середині весни, а вже в жовтні встановили в садочку декоративний будиночок у актовій залі, що має стати вже зовсім скоро Резиденцією Святого Миколая.


«Для нас важливо було допомогти цим діткам, маленьким українцям, що втратили свій садочок через таку трагедію. Ми, дорослі, повинні захистити усіх наших українських дітей та навіть у такі складні часи робити усе можливе та від нас залежне, щоб реалізувати право дітей на щасливе дитинство», - зазначила керівниця та ідейна натхненниця проєкту BLEST Kids Тетяна Савченко.

Компанія BLEST прагнутиме і надалі підтримувати дитячий садочок «Капітошка» та його вихованців.

Поділитися статтею: