Виїзна Дилерська конференція у місті Львів

В розпал літа, 23 червня, компанія BLEST провела Дилерську конференцію у виїзному форматі. Партнери BLEST із більшості областей України зібралися у місті Львів для обговорення актуальних питань роботи мережі магазинів та фабрики BLEST в умовах військового стану. Також, в рамках конференції пройшло знайомство дилерів із різних регіонів з торгівельною мережею BLEST у Львові. Гості заходу відвідали три локації: фірмовий відділ у ТЦ Нова Маркет, магазин у ТЦ Марк та відкритий вже під час повномасштабної війни красивий салон BLEST та Individual у ТЦ Дім Інтер’єру.

В рамках конференції також відбулася презентація новинок модельного ряду групи брендів BLEST, що налічує 11 нових моделей, створених за друге півріччя 2022-го та перше півріччя 2023-го років.
В ході заходу учасники обмінювалися практичним досвідом та рішеннями проблематики роботи в різних регіонах країни в умовах повномасштабної війни. Представники компанії зі свого боку прозвітували про ситуацію з виробництвом: знайдені рішення по питанням логістики, постачання комплектуючих та здатність компанії забезпечувати свої зобов’язання перед клієнтами, дотримуючись чітких графіків виготовлення та відвантажень меблів клієнтам.


Підсумовуючи, варто визнати, що ця Дилерська конференція суттєво відрізнялася від попередніх, що традиційно раніше проходили в кінці зими у Києві. Емоційна складова сучасності, актуальність та важливість роботи, підтримки економіки та збереження робочих місць у період військового стану, питання допомоги Збройним Силам України та сама аура фантастичного Львову наповнила  зустріч, насправді, сімейною атмосферою. BLEST тут, магазини тут, виробництво тут, дилери в регіонах – тут. Слава Україні!

Поділитися статтею: