Новий флагман модельного ряду BLEST – диван BL 104

У модельній колекції диванів BLEST є ряд виробів з маркуванням BL. Це меблі, що максимально уособлюють в собі «генетичний код» усього бренду. До цього ж ряду входить головна легенда та основний бестселер минулого десятиліття, диван BL 102. На початку 2010-х років, коли він був створений, цей диван брав головну нагороду на виставці KIFF за свій дизайн, функціональність та широкий вибір модулів. Цю модель наші клієнти замовляли навіть у Сполучені Штати та Австралію. Та рано чи пізно, кожна легенда потребує оновлення. Тому, ми раді представити нашу новинку, що не покликана замінити, а радше, осучаснити моделі – це BL 104.

Це новий модульний диван, що уособлює в собі кращі якості свого попередника, і разом з тим, вже виглядає сучасніше та актуальніше. BL 104 має механізм трансформації «єврокнижка», що вже десятиліттями є визнаною класикою зі своєю простотою на гіпернадійністю у щоденному користуванні. Традиційно, в моделі присутні місткі ніші для зберігання білизни та неважких побутових речей.

Окремо варто відзначити велику кількість модулів, присутніх у комплектації дивану, що дозволяє зібрати виріб у потрібну комбінацію під будь-які потреби інтер’єру: від малогабаритних приміщень до великого акцентного дивану для холу чи вітальні. Диван може бути як прямим, так і кутовим.

Що по комфорту? Традиційно, все на вищому рівні. Ергономіка дивану вдало прорахована для зросту середньостатистичного споживача. Диван доволі м’який та в міру пружний, що добре працює на відчуття при сидінні та лежанні на виробі. Диван має просторе та зручне спальне місце, що робить його не тільки вдалим гостьовим варіантом, коли гості нагрянули, а «відгрянути» не поспішають; так і для щоденного використання як основного спального місця для власників. BL 104 – це дійсно хороший варіант для відпочинку.

Також, варто згадати про свіжі ідеї у дизайні та зовнішньому вигляді дивану. Так, він не на високих ніжках, і цим він дещо вибивається із сучасного тривалого тренду на левітуючі в повітрі меблі. Так, робот пилосос при прибиранні вже не помічник. Але ж і класичну музику на дискотеках не вмикають, у класики свої умови використання і свої поціновувачі. Будемо відвертими, що далеко не всі споживачі полюбляють високі ніжки з їх недоліками: коли можна неприємно зачепитися об ніжку, «не з тієї ноги» підійшовши до дивану. В цьому плані BL 104 цілком безпечний. Перевірено на фотосесії! 

Головною візуальною особливістю дивану є канти на подушках посадкового місця, спинових подушках та боковинах. Ще однією акцентною родзинкою є використання металевого декору на передніх частинах посадкових елементів та боковинах. Це виглядає лаконічно і, одночасно, стильно та сучасно. Декор є не тільки дизайнерською акцентною особливістю, а й виконує функцію фіксації чохла на виробі. 

Диван BL 104 – це чудовий та сучасний варіант для приміщень різного розміру, оскільки модульність дивану дозволяє створювати комбінації, що підходитимуть для кімнат з дефіцитом вільного простору, так і для великих віталень, холів та офісів.

Поділитися статтею: