Компанії BLEST 23 роки!

1 квітня українська меблева компанія BLEST відзначає свою 23-ю річницю. Щороку, перший день квітня для нас був святом, сповненим гордості за досягнуті результати – з невеликого підприємства ми виросли до потужного меблевого виробництва з широкою мережею фірмових магазинів по всій Україні, стали компанією, що експортує українські м’які меблі до країн Європейського Союзу, Північної Америки та Середньої Азії. Ми досягли визнання, ставши одним з 25 головних брендів України, та отримали велику кількість різних нагород.

Сьогодні працівники компанії BLEST, не покладаючи рук, забуваючи про сон, приймають участь у численних волонтерських рухах, зі зброєю в руках б’ють ворога на українських фронтах і також працюють на потреби нашого народу та війська, виготовляючи як м‘які меблі, так і різні розгрузки, каремати, спальники та інше. Ми знаємо, що кожна людина з нашої команди сьогодні знайде хвилинку, щоб відчути тепло нашого корпоративного свята!

Ми дякуємо усім людям з родини BLEST - нашим працівникам та нашим партнерам, за довгі роки успішної співпраці, за наші спільні здобутки, за сотні тисяч родин, для яких ми створили затишок і комфорт в їхніх домівках! Ми дякуємо нашим клієнтам, за те, що обрали м’які меблі BLEST, і сподіваємось, що ви ніколи не будете розчаровані!

Наразі ми відчуваємо біль та жаль через підступну війну, розв’язану божевільним російським диктатором проти нашої рідної України. Це війна проти кожного вільного українця.

Але ми знаємо і віримо, що Перемога буде за нами, за незламним народом Незалежної України! 

Ми впевнені, що після Перемоги нас усіх чекають нові можливості. Віримо, що для компанії BLEST це буде новий виток розвитку і ми використаємо цей час і можливості для подальшого потужного зростання! 

З Днем народження, BLEST! З Днем народження, усі причетні! 

Слава Україні!

Поділитися статтею: