Про фонд All4Ukraine


Дорогі громадяни! Компанія BLEST, реалізовуючи свою соціальну місію, проводить Акцію на підтримку Збройних Сил України, виділяючи 5% з продажів на потреби війська.
Власником компанії, Сергієм Савченко, було організовано благодійний волонтерський фонд All4Ukraine. З початку повномасштабного вторгнення, фондом вже передано на потреби армії понад 40 автомобілів: пікапів, джипів та реанімобілів; десятки тепловізорів, засобів зв'язку, оптичних приладів, дронів та іншого устаткування.
«З 14-го року по 16-ий я активно займався волонтерством в благодійному фонді «Повернись живим». Ми з Віталієм Дейнегою пройшли певний шлях, бували в АТО, мабуть, разів 15, передаючи волонтерську допомогу. З тих пір, у мене залишилося багато друзів військових та великий досвід, що, як і де можна придбати, і як це доставити на передову.
На початку повномасштабної війни я вивіз родину у Словаччину, і тут мені подзвонив мій кум, він став комбатом одного з новостворених батальйонів, і каже: «У мене є наказ на створення нового батальйону, є 400 мобілізованих і більше немає нічого. Взагалі!» І попросив допомогти.
Після цього дзвінка, довелося дуже швидко згадувати навики. Коли великій кількості людей потрібно все і зразу, то ти просто починаєш скуповувати все, що можеш дістати, і що може знадобитися. Перше – це купив два пікапи. В будівельному магазині забив їх повністю тим, що може знадобитися для облаштувань позицій: лопати, сокири, генератори… Потім заїхали у військовий магазин і купували амуніцію, приціли, тепловізори… все, що було.
Згодом, я зрозумів, що мене одного замало. Я знайшов свідомих патріотів тут у Братиславі, в Польщі, Ужгороді, і в Києві. Так утворилася група людей, об’єднання, яке ми потім назвали All4Ukraine», - розповідає Сергій Савченко, власник компанії BLEST.
Поділитися статтею: