Актуальна новинка – BL 003

Конструкторським бюро компанії BLEST створено новий диван для компактних приміщень – модель BL 003. Цей виріб став продовженням лінійки історичних бестселерів компанії під кодом «BL», від слова BLEST.

Модель BL 003 – це сучасний погляд на мінімалістичний стиль у меблях. Особливістю дивану є повна відсутність боковин для максимальної економії простору у приміщенні. Ця модель добре підходить для жилих та офісних приміщень. Мінімалістичний стиль органічно працює на здатність моделі бути інтегрованою у інтер’єри різних стилів. 

Ця новинка – повноцінний диван для відпочинку та сну для двох осіб. Модель оснащена простим та зручним у використанні «виставним» механізмом трансформації. Це дозволяє використовувати диван для щоденного сну в якості повноцінного спального місця. Модель створена для використання у приміщеннях з обмеженим простором, тому BL 003 – це раціональне рішення в якості постійного або ж гостьового спального місця.

Також варто окремо згадати про дизайн моделі: BL 003 одночасно мінімалістичний та стильний. Прикрашається металевими декоративними опорами в якості ніжок та металевим декором на спинці. Для більшого комфорту модель оснащується приставними спиновими подушками. А для зберігання постільної білизни диван оснащується місткою ламінованою нішею.

BL 003 – це логічне продовження модельного ряду BLEST, покликане віповісти на сучасні потреби ринку. Модель цікава візуально та функціонально. Цей диван – квінтесенція раціональності, стилю та функціональності.

Поділитися статтею: